Search
Close this search box.

La FSMCV posa a la disposició de les escoles de música plataformes gratuïtes per a la docència online

Segons el que s’estableix en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 publicat dissabte passat, mitjançant el qual queda suspesa tota l’activitat educativa presencial en tots els centres i etapes, des de la FSMCV s’ha posat a la disposició de les escoles de música i centres autoritzats de les societats musicals diverses plataformes gratuïtes que permeten la docència online.

En aquest sentit, la FSMCV està treballant amb tots els mitjans tècnics i humans al seu abast perquè aquests centres educatius puguen continuar funcionant, però a distància, prestant així el servei docent als seus milers d’alumnes. Cal destacar la col·laboració entre FSMCV i Aula Virtual, plataforma per a la docència online de llenguatge musical, que facilitarà l’accés gratuït a tots els centres educatius, un gest que des de la Federació volem agrair.

També es contempla un catàleg de solucions possibles perquè les classes d’instrument, llenguatge musical i fins i tot altres assignatures del grau mitjà d’estudis musicals (centres autoritzats) es puguen continuar impartint a distància, al mateix temps que es continuen rebent aportacions per part del professorat que també es posaran a la disposició de les societats musicals i les seues escoles. Cal recordar a les societats musicals que aquesta modalitat de docència online suposarà la necessitat d’autorització dels pares, en el cas de menors, en cas de no disposar d’ella amb anterioritat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías