Search
Close this search box.

Curs de direcció ‘El prisma del director’ – Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

“Després d’haver publicat les bases del concurs de pasdobles festius en commemoració del 150 Aniversari, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos presenta junt al director, compositor i artista digital Pere Vicalet la segona edició del curs de direcció El prisma del director. En aquesta ocasió el curs compta amb més de 30 hores de pràctiques amb 7 agrupacions diferents, des de vent fusta-metall, fins a una coral, un quartet de cordes i també percussió.
Són agrupacions relacionades o lligades a la Banda Unió Musical anomenades: 5fanbrass, Toscaensemble, Connecta Percussió, Grup Polifònic Ars Nova, Quartet Sul tasto, als quals s’unirà la mateixa Banda Unió Musical i una altra agrupació formada per una selecció de músics de la banda per abordar repertori més fester. El curs queda complet abarcant tot tipus de repertoris des del classicisme-romanticisme, fins a obres del segle XX amb electrònica, i és que el Prisma del director va d’això, de saber com enfocar el prisma per esbrinar quin recurs gestual utilitzar i prevaler satisfactòriament ja siga en un assaig general, en una lectura a primera vista o en el mateix concert.
Els alumnes a més, tindran ocasió de dirigir tres d’aquestes agrupacions en 3 concerts dins del cicle de concerts del150 Aniversari, amb repertoris tant exigents i emocionants com el Requiem de G. Fauré, Scheherazade de Rimsky-Korsakov o Electric Counterpoint de Steve Reich.

El termini d’inscripcions finalitza el proper 7 de febrer i s’ha de formular al mail “direcciomusical@gmail.com“. En els següents enllaços a castellà i valencià teniu més informació:

Compartir:

Últimas noticias

Categorías