Search
Close this search box.

Curs d’estimulació musical per a xiquets de 0 a 6 anys amb Dàmaris Gelabert organitzat per l’AMM Dénia

L’Escola de Música Manuel Lattur de l’Agrupació Artística Musical de Dénia “Fem banda” organitza un nou curs d’estimulació musical per a xiquets de 0 a 6 anys impartit per Dàmaris Gelabert.

Es tracta d’un programa específic d’estimulació musical per a aquesta etapa utilitzant com a base el repertori de cançons de “Tot Sona” i entenent la música com un llenguatge imprescindible per al desenvolupament global de l’infant.

El curs tindrà lloc el 14 d’abril en horari de 9:30h a 14h i de 16h a 20h a Llunàtics (Ronda de les Muralles, 42, Dénia). El preu del curs és de 80€.

Les inscripcions estaran obertes fins al 22 de març. Els interessats han d’omplir el formulari que es troba al final d’aquesta notícia i enviar-ho a fembanda@gmail.com. Places limitades. Per a més informació podeu cridar a “Fem banda” al 966 420 600 o passar-vos per les seues instal·lacions al Carrer Manuel Lattur, 5, de Dénia.

Programa “Tot Sona” d’estimulació musical

– Neurociència i educació musical.
– Les bases de l’estimulació musical.
– La cançó com a estratègia comunicativa i educativa.
– Recursos pedagògics en el treball amb instruments, audicions i danses.
– Cançons per als més menuts (composició i recursos). Repertoris Cançons Tot Sona.
– Aprofundiment en el treball de les cançons amb diferents objectius: musicals, motrius, cognitius i socioemocionals, a més de la creació d’hàbits.

Objectius

– Conèixer l’impacte de la música en l’etapa 0-6 anys.
– Donar idees, recursos i materials per a treballar la música en totes les àrees del desenvolupament de l’infant.
– Oferir un programa específic i una metodologia concreta que ajudarà a implantar un temps específic d’estimulació musical.

Documentació

Descarrega el full d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías