Search
Close this search box.

I Curs de Direcció, Anàlisi i Orquestració per a banda de música

La Unió Musical Santa Cecilia d’Onda organitza el primer curs formatiu integral de direcció de la província de Castelló, que engloba les tècniques d’estudi, anàlisi i orquestració amb diferents professors especialistes, a més de facilitar el més important i imprescindible en el camí d’un director, el treball continu, assaig i interpretació amb una gran banda de música a cada sessió i en concert.

El curs consistirà en classes col·lectives i pràctiques amb la Banda de Música a cada sessió, tres vegades per setmana en un total de 7 dies alterns des de les 18 hores, del 19 de febrer al 3 de març. A la finalització del curs es lliurarà un diploma acreditatiu de realització (35 hores).

Es durà a terme en les dependències del Centre d’Estudis Musicals i Auditori de la Societat “Unió Musical Santa Cecília”, al carrer Cervantes, 35–37 d’Onda.

Inscripció

Per formalitzar la inscripció s’haurà d’omplir el FULL D’INSCRIPCIÓ disponible ONLINE en: www.unionmusicalonda.com/cursodedireccion

I enviar el resguard d’ingrés del pagament de la reserva de matrícula (80€ / 40€ per als membres de la Unió Musical Sta. Cecília d’Onda), al correu electrònic: info@unionmusicalonda.com.

Compte: ES38 3134 3499 9320 3196 9328 (Caixa Rural)

El termini d’inscripció finalitzarà el 2 de febrer de 2018. L’admissió serà per rigorós ordre d’inscripció.

Finalitzat el termini, als alumnes admesos se’ls comunicarà per mail la seua condició d’Actius o Oients. Els alumnes seleccionats hauran de fer el pagament del curs complet (200€ els ACTIUS i 60€ els OIENTS) abans del 16 de Febrer de 2018 per confirmar la seua plaça.

Professorat

Lluís Sanjaime Meseguer
Director del Curs

Rafael Sanz Espert
Dtor. Banda Municipal de Madrid

Bernardo Adam Ferrero
Profesor d’Anàlisi i Orquestració

Fernando Bonete Piqueras
Dtor. Banda Municipal de Valencia

Daniel Gómez Asensio
Coordinador del Curs i Director musical

Documentació

Descarrega el díptic informatiu en PDF

Compartir:

Últimas noticias

Categorías