Search
Close this search box.

L’escola de música AD LIBITUM amplia la seua xarxa amb la integració del col·legi Gran Asociación de València

Fundada en 1997, AD LIBITUM es va iniciar com una escola de música amb base a Ontinyent i amb el pas del temps tant la seua experiència en el sector com la seua diferenciadora metodologia i el reconeixement per part de la Conselleria d’Educació li han valgut la confiança d’altres entitats musicals.

És el cas del col·legi Gran Asociación de València, que ja forma part de la xarxa d’AD LIBITUM com a escola integrada. Un nou acord que es suma als ja establerts amb altres 18 centres (6 escoles de música gestionades íntegrament, 7 centres educatius a on s’imparteix la etapa d’iniciació musical i 5 centres integrats a escoles a on s’imparteixen totes les etapes formatives).

D’aquesta manera, AD LIBITUM ha volgut integrar els estudis musicals dins de l’horari que ofereix el col·legi Gran Asociación per a les activitats extraescolars, facilitant la difícil tasca de compaginar estos estudis amb les rutines diàries dels alumnes i els seus familiars, amb la finalitat d’estalviar temps perdut entre desplaçaments.

Valores diferencials d’AD LIBITUM

Un dels valors pels quals destaca aquesta xarxa d’escoles és el seu diferenciador projecte educatiu, basa en innovadores tècniques pedagògiques i aposta per la màxima qualitat alhora que té un marca caràcter educatiu, cultural i social. En eixe sentit, abasta diversos estils musicals, des del clàssic fins al blues, el jazz o el rock i gràcies a la seua àmplia oferta d’instruments de música clàssica i moderna, fomenta la participació en conjunts instrumentals des d’edats tempranes amb un projecte educatiu que treballa paral·lelament la creativitat i la tècnica, utilitzant sempre una pedagogia activa, divertida i motivadora.

A més, esta escola de música està dirigida a tots els xiquets interessats qualssevol siguen els seus dons musicals, amb la finalitat de desenvolupar mitjançant la música les seues facultats sensorio-motrius, cognitives i afectives. En este sentit, AD LIBITUM està dirigida per un equip dinàmic i emprenedor que vol ser un referent musical per a tots aquells que vulguen dedicar-se professionalment a la música o simplement tindre una bona formació musical i disfrutar d’aquest art.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías