Search
Close this search box.

La Unió Musical de Montroi organitza el Curs Internacional de Direcció amb el mestre Luis Sanjaime

La Unió Artística Musical de Montroi organitza el XXI Curs Internacional de Direcció i Perfeccionament Musical  de vent fusta i vent metall, que enguany es celebrarà del 24 al 29 de juliol, sota la tutorització del mestre Luis Sanjaime Meseguer.

L’objectiu del curs és incentivar la dedicació a l’estudi i l’anàlisi de partitures, el seu tractament estètic, formal i armònic, els temps, timbres…

Les inscripcions, tant per a alumnes actius com per a alumnes oients, es podrà fer fins el dia 20 de juliol del 2017. La organització del curs ha previst les necessitats d’allotjament i manutenció a Montroi per a aquells alumnes que ho necessiten.

Totes les activitats del curs es desenvoluparan a les instal·lacions de la Unió Artística Musical de Montroi i a l’Auditori d’Estiu “Jardins de la U.A.M.”.

Les sessions es realitzaran diàriament d’11 a 14 hores (teòrico-pràctiques) i de 17 a 20 hores (pràctiques). Algunes sessions pràctiques també podran realitzar-se de nit, seguint el programa previst. El dissabte 29 de juliol tindrà lloc la cerimònia de cloenda i el lliurament de diplomes.

Consulta el tríptic informatiu del curs en PDF.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías