Search
Close this search box.

El Taller de Música Jove obri les seues portes per donar a conèixer la seua oferta formativa

El Taller de Música Jove és un centre d’educació i creació musical situat en l’antiga fosa del barri de Benimaclet a València. Com a Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals, és a dir Conservatori Privat i com a Escola de Música, va canviar fa ja més de 20 anys els sons industrials d’alts forns per melodies de violins, timbals i guitarres elèctriques.

En aquest centre es pot trobar una àmplia varietat d’oferta formativa com: Musicoteràpia per a embaràs o bebès, Sensibilització Musical amb el mètode Fasolet, Preparatori amb la seua pròpia metodologia OrquesBand i Diploma Elemental, tot açò de 3-11 anys. A part existeix la possibilitat d’estudiar de forma lliure qualsevol instrument i Conservatori de manera oficial a partir dels 12 anys. Tot alumne té accés a les activitats i agrupacions organitzades pel centre.

Consulta totes les activitats programades per a aquestes jornades de portes obertes ací.

L’Associació “Música Jove” (AMJ) de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada al juny de 1994 que engloba tres grans activitats: la docent (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquestra, Cor i Banda Música Jove) i la divulgativa (el Mini Auditori). Activitats realitzades setmanalment per les més de cinc-centes persones entre socis, alumnat i professorat que formen AMJ.

La AMJ pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Centres Autoritzats (FECEMAC), la Xarxa Espanyola d’Escoles de Música (REEM) i la European Modern Music Network (EMMEN).

puertas abiertas tmj

Compartir:

Últimas noticias

Categorías