Search
Close this search box.

La FSMCV obri la convocatòria per a seleccionar a les noves components de la Banda de Dones 2019

La Banda de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha obert el termini per a la recepció de candidatures per al 5é any d’activitat de la formació femenina. Una experiència meravellosa que va començar al 2015 amb la finalitat de reivindicar el talent femení en el món de la música i que té la seua major expressió en el concert que cada any es realitza en homenatge a totes les artistes pel Dia de la Dona.

En aquesta ocasió el concert tindrà lloc el 10 de març de 2019 amb una banda composta per 80 dones. Com cada temporada, la direcció de la formació també serà renovada per a donar l’oportunitat a noves promeses de posar-se al capdavant d’una formació d’aquestes característiques. Cal destacar que han ocupat aquest lloc les directores Beatriz Fernández Aucejo (2015), Inma Mateu Fortuño (2016), Lidón Valer (2017) i Mercedes Femenía (2018).

El concert comptarà amb la col·laboració de Bankia, l’Institut Valencià de Cultura i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La convocatòria està dirigida a totes les músiques majors d’edat pertanyents a societats musicals federades que participen activament en la banda de música de la seua societat musical.

Si tens algun dubte o consulta pots escriure al següent correu electrònic: concert8m@fsmcv.org

FI DE TERMINI PER A LA INSCRIPCIÓ EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ:

10 de gener de 2019

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria [PDF]
Descarrega el fullet d’inscripció [PDF]
Descarrega el reglament de funcionament [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías