Search
Close this search box.

Els tallers musicals del GIJP ens acosten a la “Tasca del DJ” amb Gianluca Tavalori

Posposat al 19 de gener


En aquest taller, Gianluca Tavaroli, ens explicarà i ens mostrarà el món de la música electrònica, es realitzarà una crítica als anomenats DJ’s ficticis, es donaran a conèixer diferents equips per a treballar, s’explicarà com fusionar música analògica amb música electrònica, i quin paper desenvolupa actualment aquesta figura, tant a l’exterior, com a la nostra terra.

A més, es durà a terme una xicoteta pràctica, i també algún experiment amb l’instrument analògic que l’alumne porte juntament amb els aparells electrònics que hi hauran.

TALLER DE MÚSICA I NOVES TECNOLOGIES: “TASCA DEL DJs”

Dissabte 15 de desembre 19 de gener, de 16:30h a 18:30h

Sala Assaig, Segona planta Centre cultural de Jesús Pobre. Plaça del poble, 2

Vine a aprendre, descobrir, gaudir, practicar, etc. amb la formació de “Tasca del DJ”, durant dues hores per sols 5€.

Inscripcions abans del dimecres 12 de desembre per aquestos canals:

– Facebook: https://www.facebook.com/GRUPINSTRUMENTALJP/?ref=hl

– Twitter: https://twitter.com/grupinsjp

– Google+: https://plus.google.com/u/0/117949630507263578146

– Web EATIM Jesús Pobre: http://www.jesuspobre.es/?page_id=2052

Qualsevol consulta a: grupinstrumentaljesuspobre@gmail.com o al telèfon (WhatsApp) 608 15 51 16

Gianluca Tavaroli

Gianluca Tavaroli, nascut a Itàlia, acaba els estudis de contrabaix en el Conservatori de Parma l’any 2001. Aqueix mateix any comença la seua àmplia carrera professional com a músic clàssic col·laborant amb diverses orquestres professionals (Orquestra Simfònica Toscanini, Comunale de Bologna, Simfònica de Sant Reme, Camerata de Prato, Orquestra del Teatre Regi de Parma), grups de música contemporanea (Icarus Ensemble -un dels més reconeguts a nivell internacional-) i música barroca (Orchestra Barocca de Cremona, Collegium Farnesianum). Des de l’any 2006 forma part de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana en el Palau dels Arts de València, on comparteix escenari habitualment al costat de directors i solistes de la talla de Lorin Mazeel, Zubin Metha, Valery Gergiev, Riccardo Chailly, Daniel Baremboim, Plácido Domingo, Georges Pretre.

Paral·lelament enriqueix els seus coneixements musicals en diversos gèneres musicals tocant la guitarra elèctrica en una banda de rock experimental i dedicant-se reeixidament a la producció de música electrònica.

Col·labora habitualment amb reconeguts DJs, segells discogràfics (InStereo, Anem Music, Area94, Check in Rec, Play Records, GrooveJet Records, Jango Music,Ego Music,ect) i estudis d’enregistrament (Magic Box Studio Recordings, Altromondo Studios). Algunes de les seues produccions han sigut punxades pels Dj’s més renombrats del panorama internacional: Tiesto, Bob Sinclar, Erik Morillo, Dj Donen, Chuckie, entre uns altres.

Forma part de diversos projectes musicals innovadors que barregen música electrònica i instruments clàssics; un exemple és el projecte ARX, amb el qual va actuar en 2016 en el Palau de la Música de València en ocasió de la 20ena edició del Festival de Jazz de València amb l’estrena absoluta d’una obra musical pròpia per a quartet de corda electrònic, DJ i orquestra.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías