Search
Close this search box.

Presentada la 5a edició de SENT-ME Cocentaina

El SENT-ME COCENTAINA 2018 compleix cinc anys, i ho celebra amb la seua edició més divulgativa per a tots els públics. De nou els cursos de música, les conferències i els concerts transformaran la capital alacantina de El Comtat per a consolidar-la com el fòrum d’aprenentatge i encontre musical que és des de 2014. Així va ser com ho van expressar en la presentació el 27 d’abril l’Alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, la regidora de cultura, Marcela Richart, i el creador i director artístic de SENT-ME COCENTAINA, el director d’orquestra Ignacio García-Vidal.

El Simposi Encontre de Noves Tendències en Música i Educació (SENT-ME) està organitzat per l’Ajuntament de Cocentaina, i reposa en tres blocs de continguts: cursos d’instruments i direcció musical que reuniran a més de 20 professors d’importants orquestres i conservatoris, conferències obertes a tot el públic, i concerts que inunden de música les nits de Cocentaina.

Els estudiants de música de totes les edats que ho desitgen podran apuntar-se en les especialitats oferides per reconeguts professors de violí, viola, violoncello, contrabaix, flauta, oboè, clarinet, saxofon i direcció musical. A més enguany s’ofereix la novetat “masterclass d’un dia”, amb classes intensives d’un dia en les especialitats de fagot, trompa, trompeta, trombó o repertori orquestral de violí. Tots els alumnes integren l’Orquestra Simfònica del SENT-ME i reben classes de música de cambra. El SENT-ME amplia la seua oferta de Música i Moviment enguany per a xiquets nascuts entre 2006 i 2014, amb un equip dirigit per la prestigiosa pedagoga Elena Huidobro.

Cocentaina gaudirà de nou d’una setmana de concerts pensats per a tots els públics. Un esdeveniment cultural de primer ordre serà la representació de la simfonia més important de tota la Història de la Música, la Novena Simfonia Coral de Beethoven, en l’espectacular marc històric del Palau Comtal, amb un destacat elenc de cantants solistes (amb la soprano Estefanía Perdomo, artista convidada), l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, la Coral Discantus de Múrcia i el Cor de Cambra Discantus de Cocentaina. La programació es completa amb concerts de música de cambra oferits pels professors del SENT-ME, l’espectacle “Zarzugiñol para tota la familia” amb la companyia madrilenya que ofereix un divertit espectacle de sarsuela i titelles, l’Orquestra Simfònica del SENT-ME i audicions dels alumnes en diferents enclavaments de Cocentaina.

El termini de matrícula romandrà obert del 15 de maig al 30 de juny, mentre existisca disponibilitat de places, ja que les places són limitades.

Tota la informació sobre els diferents tipus de matrícules i la programació es poden consultar en les xarxes socials de SENT-ME COCENTAINA 2018, en la web www.turismococentaina.com/esp/sent-me o en el telèfon de la Casa de la Joventut de Cocentaina 965592795.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías