Search
Close this search box.

Arranca la 134 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València

La 134 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” arranca hui en el Palau de les Arts de València, on es donaran cita fins diumenge que ve un total de 26 societats musicals de tot el món, entre les quals destaquen la Unión Musical Santa Cecilia Castellar-Oliveral (València), la Unión Musical Centre Históric de València (València), la Societat Musical i Cultural Sant Blas de Teresa de Cofrentes (València) en la Secció Tercera; la Unió Musical San José de Calasanz (Castelló), la Societat Musical La Lira Fontiguerense de la Font de la Figuera (València) i Círculo Instructiu Musical de Xirivella (València), en la Secció Segona; el Centre Instructiu Musical de Mislata (València), i la Unió Musical de Benaguasil (València) i Ateneu Musical i de Enseñanza Banda Primitiva de Llíria (València) en la Secció d’Honor.

Les obres obligades sónPortaits of Spain de Teo Aparicio-Barberán per a la secció tercera, The Witcher de Jordi Peiró per a la segona, De Cai de Pascual Piqueras i Bookmarks from Japan – The Great Wave *off Kanagawa / Hakone de Julie Giroux, per a la primera i Dionysiaques op. 62 de Florent Schmitt (Arranjaments: FelíxHauswirth), i La Venda dels Gats (Arranjaments: Sergi Pastor) del mestre José Serrano per la d’Honor.

Com a convidades actuarán 5 societats valencianes: l’Orquestra de Saxofons de la Comunitat Valenciana – ORSAXCOVA, la Jove Big band de Sedajazz, la Banda Simfònica Músicos sense Fronteres, la Jove Banda de la Federación de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, i la Banda Simfoònica Municipal de València, en la d’Honor.

L’horari de començament de les seccions sàrriá el 14 i el 15 a partir dels 17.00 hores, mentre que el 16 sàrriá a les 11.00 i 17.30 hores, i el 17 a les 11.00 i 18.00 hores.

Aquest any el jurat está format per les directores Isabelle Ruf-Weber, Mónica Giardini i Juany Martínez-de la Falç Casas, al costat dels compositors i directors Felix Hauswirth, Sergi Pastor i Ángel Eĺpeix Carreño.

Programa complet:

Més info: https://www.valencia.es/es/cas/actualidad/-/content/certamen-internacional-bandas-de-m%C3%BAsica-2022

Compartir:

Últimas noticias

Categorías