Search
Close this search box.

La Banda Primitiva entrega les Distincions Pare Antoni

L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria va entregar les Distincions Pare Antoni 2018. Va ser en el concert extraordinari que la societat va celebrar el passat dissabte 15 de setembre, amb motiu del 67é aniversari de la inauguració del Teatre-Sala de Concerts de la societat. En esta primera edició, els premiats han sigut el compositor Juan Vicente Mas Quiles, Miguel Falomir Faus, director del Museu Nacional del Prado, el Valencia CF i la Real Acadèmia de Belles Arts Sant Carles.

L’entrega de les Distincions Pare Antoni es va realitzar en la segona part de l’acte, presentat pel periodista Rafa Villarejo i Rocío Cintero. El president del Clarín, José Luis Pérez Veses, i la Clarinera Major, Elena Tello van ser els encarregats d’entregar els guardons a Mas Quiles, a José Miguel Falomir, en representació de Miguel Falomir, a Manuel Muñoz, president de la Real Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, i a Miguel Tendillo, en representació del Valencia CF.

Ha sigut un plaer poder comptar amb la presència de tots ells” ha explicat el president de la societat. “Este guardó, a més del reconeixement per la seua tasca en favor de la música, suposa una senya d’amistat i estima entre el Clarín i tots ells”.

La Banda Primitiva, dirigida per Javier Enguídanos Morató, va ser l’encarregada de posar el punt musical a la vetlada. L’agrupació, que va preparar un concert de gran nivell, va comptar amb la presència del saxòfon solista, Ferrán Gorrea, guanyador de la Beca Francisco Cebrián Ruiz i Aurelia Benítez Ruiz del curs 2016-2017, i amb la Coral Polifònica Banda Primitiva i amb un cor d’alumnes de l’Escola de Música, que van interpretar l’Himne de la Banda Primitiva i l’Himne Regional, sota la batuta de Manuel Galduf, Director Honorífic de la societat.

El concert extraordinari d’entrega de les Distincions Pare Antoni va posar el punt final a la I Setmana Clarinera; uns dies en què la societat ha organitzat diferents activitats, amb l’objectiu de millorar l’ambient social del Clarín. L’acte més destacat va ser el Sopar Popular que, el passat divendres 14 de setembre, va reunir a 400 persones a les portes de la societat.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías