Search
Close this search box.

Convocat el 3r Certamen Internacional de Bandes “Poble de Benimaclet”

Després de l’èxit de les dos anteriors convocatòries, des de la Clavaria del Crist 2017 de Benimaclet tornen a convocar el Certamen Internacional de Bandes “Poble de Benimaclet”, un concurs dirigit a bandes de música de fins a 50 components i que enguany arriba a la seua tercera edició.

El concurs torna a ser un homenatge a les bandes de música i la necessària participació d’aquestes en les festes dels nostres pobles i ciutats, així com a la figura del pasdoble. Els premis estan patrocinats per Consolat de Mar (Benaguasil-Valencia) i la pròpia Clavaria de Crist 2017.

Podran participar un màxim de 5 bandes. Les bandes interessades en participar al certamen hauran de remetre la seua sol·licitud abans del 4 de juliol al mail certamen_benimaclet@hotmail.com. El dijous 6 de juliol es realizarà a les 20 hores a la Llar Cultural de Benimaclet i en acte públic el sorteig per determinar quines bandes participaran (si el número d’inscrites sobrepassa les cinc), així com l’ordre de participació.

Totes les bandes participants hauran d’interpretar com a obra obligada el pasdoble EL MOTETE de José Serrano, i un pasdoble de lliure elecció segons el criteri de cada banda participant.

Bases del Certamen Internacional de Bandes de Música “Poble de Benimaclet i fitxa d’inscripció”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías