Convocat el 3r Certamen Internacional de Bandes “Poble de Benimaclet”

Després de l’èxit de les dos anteriors convocatòries, des de la Clavaria del Crist 2017 de Benimaclet tornen a convocar el Certamen Internacional de Bandes “Poble de Benimaclet”, un concurs dirigit a bandes de música de fins a 50 components i que enguany arriba a la seua tercera edició.

El concurs torna a ser un homenatge a les bandes de música i la necessària participació d’aquestes en les festes dels nostres pobles i ciutats, així com a la figura del pasdoble. Els premis estan patrocinats per Consolat de Mar (Benaguasil-Valencia) i la pròpia Clavaria de Crist 2017.

Podran participar un màxim de 5 bandes. Les bandes interessades en participar al certamen hauran de remetre la seua sol·licitud abans del 4 de juliol al mail certamen_benimaclet@hotmail.com. El dijous 6 de juliol es realizarà a les 20 hores a la Llar Cultural de Benimaclet i en acte públic el sorteig per determinar quines bandes participaran (si el número d’inscrites sobrepassa les cinc), així com l’ordre de participació.

Totes les bandes participants hauran d’interpretar com a obra obligada el pasdoble EL MOTETE de José Serrano, i un pasdoble de lliure elecció segons el criteri de cada banda participant.

Bases del Certamen Internacional de Bandes de Música “Poble de Benimaclet i fitxa d’inscripció”.