Search
Close this search box.

Convocatòria del 44 Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València

Podran participar en aquest Certamen, les bandes de música dependents de les societats musicals federades de la província de València, que complisquen els requisits que s`estableixen en la convocatòria i la plantilla de la qual estiga degudament federada.

A l`efecte de la seua participació, s`estableixen quatre seccions:

Secció Primera: Comprendrà aquelles bandes que es presenten al Certamen amb una quantitat de músics que no supere les 90 places.
Secció Segona: Comprendrà aquelles bandes que es presenten al Certamen amb una quantitat de músics que no supere les 70 places.
Secció Tercera: Comprendrà aquelles bandes que es presenten al Certamen amb una quantitat de músics que no supere les 50 places.
Secció Quarta: Comprendrà aquelles bandes que es presenten al Certamen amb una quantitat de músics que no supere les 40 places.

Es podran inscriure les bandes de música amb una plantilla il·limitada de músics federats pertanyents a les bandes de música. Del còmput de places de cada banda, s`exclourà el director i el banderer. El Certamen se celebrarà els dies 9 i 10 de maig de 2020, per a les seccions tercera i quarta, i els dies 16 i 17 de maig de 2020 per a les seccions primera i segona, en dos municipis de la província de València.

El termini finalitza el dia 15 de gener de 2020 (A petició de Diputació de València, informem que el període d’inscripció a la convocatòria del 44 Certamen de Bandes de Música de 2020 s’ha ampliat fins al 23 de gener de 2020.)

Anuncio BOP 249 30-12 convocatoria Certamen Bandas 2020
Decret aprovacio Convocatoria Certamen 2020 copia legal
Sol licitud participacio Certamen 2020

Compartir:

Últimas noticias

Categorías