Search
Close this search box.

Enrique Llobet s’acomiada de la banda de Torreblanca després de 28 anys com a director

El passat dissabte, 10 de juny de 2018, la Unió Musical Torreblanca va celebrar un emotiu i espectacular concert de comiat de qui ha sigut durant quasi 29 anys el seu director, Enrique Llobet Doval. La banda va estar acompanyada per músics amics d’Enrique, que no van voler perdre’s participar en aquest concert d’homenatge.

Llobet va arribar a la banda en 1989 per substituir a Manolo Segarra, també de la Vall. Va dedicar els seus primers anys a donar una estructura a l’escola de música amb la contractació de professors especialitzats i a dotar a la banda d’instruments dels quals mancava com trombons de vares, trompes, xilòfons o timbals. «He comptat amb juntes directives molt competents i el poble sempre m’ha recolzat», va dir Llobet, que va destacar la importància de l’escola per nodrir la banda de nous músics.

«Enrique Llobet ha transformat la nostra escola de música i, per tant, també la banda. Estem molt agraïts», va assenyalar Carlos Rodrigo. La Unió Musical Torreblanca va oferir en el concert un complet programa que va incloure la sarsuela Alma de dios de José Serrano, l’obertura Persis de James L. Hosay o els pasdobles Torreblanqueries de Francisco Signes i Unió Musical Torreblanca de Carrillos.

La implicació d’Enrique en la vida sociocultural del poble ha sigut total. Tant l’alcaldessa, en representació de totes les corporacions municipals locals que ha conegut, com el capellà, representant al cor de la Setmana Santa, com, per descomptat, els músics de la banda, en actiu o no, van mostrar agraïment a Enrique i a la seua família, per tants anys de dedicació a la banda i a les manifestacions musicals del poble.

No obstant el títol del concert i els agraïments per la llavor feta, va quedar clar que no era un adéu sinó un “fins quan vulgues, Enrique” perquè les portes del poble i de la Banda sempre estaran obertes per a ell i la seua família.

El nou director serà Adrian Recatalá, de la Vilavella, professor superior de trompeta al Conservatori de Borriana.

Documentació

Descarrega el comiat d’Enrique Llobet i el programa del concert. [PDF]


Part del text d’aquesta notícia ha sigut extret de la notícia publicada el 9 de juny de 2018 en Levante-EMV per Álvaro Sales

Compartir:

Últimas noticias

Categorías