Search
Close this search box.

L’espectacle Enoch Arden tanca el Cicle de Música Vicent Garcés a Faura

L’onzena edició del Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés abaixarà el teló amb l’espectacle musical, poètic i narratiu d’Enoch Arden. La cita serà el pròxim dissabte 28 de juliol, a les 23 h, a la plaça de l’Hostal.

Un piano, una veu, una actriu i la música del compositor Richard Strauss ens conten la història d’Enoch, el mariner del poeta Tennyson, a través de l’esplèndida versió en valencià a càrrec del dramaturg Manuel Molins per a aquest espectacle i la direcció de la mateixa Rosana Pastor, a la qual acompanya el virtuosisme d’Óscar Olivier al piano, i la veu del baríton Vicent Antequera.

Enoch Arden narra una història d’amor que segueix la senda de Cims borrascosos, publicada per l’escriptora Emily Brontë quasi vint anys abans que el poema de Tennyson. La història, en un primer nivell, es desenvolupa al voltant d’un triangle amorós entre Enoch, Annie i Philip. Un triangle en què s’enalteixen els valors victorians de la família i l’amistat.

No obstant això, més enllà d’aquesta història, més o menys a l’ús, Enoch Arden és molt més, i els seus vertaders protagonistes són la grandiosa passió del mariner Enoch i el mar. Un espectacle vibrant que integra música, narració i cant per a rescatar alguns fragments del repertori menys conegut del compositor alemany que no deixara indiferent a ningú.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías