Search
Close this search box.

El festival Ontijazz celebra el seu 10 aniversari amb l’actuació de Miquel Asensio Quartet i 4 Snack Time

Com cada mes de juliol, les nits d’estiu sonen a ritme de jazz de la mà d’AD LIBITUM i l’Ajuntament d’Ontinyent. Així, amb la col·laboració d’hostalers de la plaça de la Concepció i del Periòdic d’Ontinyent, el Festival Ontijazz compleix 10 anys d’història, les tres últimes edicions del qual s’han celebrat en memòria del seu impulsor Luis Martínez.

Dos nits de dijous en les que a la plaça de la Concepció es podrà gaudir gastronòmicament d’uns menús elaborats per El Taulell, El Tinell i Wait i musicalment amb les actuacions de Miquel Asensio Quartet i 4 Snack Time a les 23:00 h.

Així, el dijous 19 de juliol actuarà Miquel Asensio Quartet, una formació liderada pel bateria valencià Miquel Asensio que compta amb grans del jazz valencià com ara el saxofonista Javier Vercher, el guitarrista Iván Cebrian i el contrabaixista Alex Cesarini.

La segona cita tindrà lloc el dijous 26 de juliol a càrrec de 4 Snack Time, formada pel bateria i percussionista Gustau Garcia, fundador del grup ontinyentí Auxili, el guitarrista Ferran Gisbert, el teclista Mario Coloma i el baixista Vincen Garcia.

Des de l’organització senyalen que les reserves per a ambdues cites cal fer-les al telèfon 620 54 31 97 (Luis Martínez) o directament a qualsevol dels tres establiments hostalers.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías