Search
Close this search box.

L’Harmonia ofereix un concert d’homenatge al compositor Juan Manuel Molina Millá a l’ADDA

La Banda Simfònica de la Societat Musical L’Harmonia ofereix el pròxim diumenge, a les 12:00 a l’ADDA, un concert d’homenatge pòstum al compositor agoster Juan Manuel Molina Millá (1940-2018), que va faltar el passat mes d’abril després d’una llarga malaltia. El programa del concert, que L’Harmonia havia començat a organitzar amb anterioritat a la seua mort, estarà compost íntegrament per composicions del mateix Molina.

Molina Millá compta amb una àmplia producció musical, especialment per a banda, que abasta des de pasdobles (com el conegut Sentiment alacantí, l’únic dedicat al món de les Fogueres) i marxes de diversos gèneres a obres simfòniques més extenses. Una mostra de les més representatives podrà ser escoltada diumenge, que dedicarà la primera part a obres de concert, mentre que la segona estarà dedicada a la seua música per a la festa.

Va ser reconegut especialment com a trompetista i va compartir escenari amb músics molts prestigiosos com Henry Mancini, Liza Minelly, Augusto Algueró, Pedro Iturralde o José Torregrosa. Però va passar la major part de la seua carrera vinculat a Alacant, on el 1977 va obtenir la plaça de professor de trompeta de la Banda Simfònica Municipal i que va ocupar durant tres dècades, fins que es va jubilar en 2007.

També va ser reconegut el seu paper com a director, labor que va exercir en l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla, la Unió Musical de Santa Pola, i especialment al capdavant de la Unió Musical d’Agost (en la direcció de la qual va succeir son pare, Juan Molina Payá) i de l’Orquestra de Cambra de Sant Vicent del Raspeig. Va ser igualment fundador de l’Associació de Compositors Simfònics Valencians (COSICOVA), a més de membre de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE).

L’entrada al concert és lliure amb invitació, que es pot arreplegar fins divendres a l’ADDA en horari de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías