Search
Close this search box.

Ignacio García-Vidal debuta en el Teatro Real de Madrid

Ignacio García-Vidal dirigirà huit representacions en els mesos d’abril, maig i juny de “El Carnestoltes dels animals” de Camille Saint-Säens, una nova producció del Teatro Real i Producciones El Espectador. García-Vidal es posa al capdavant dels músics de la Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid en un nou format que compta amb l’humorista Luis Piedrahita com a guionista i narrador. Tota la informació i la venda d’entrades apareixen en la web del Teatro Real www.teatroreal.es

Amb els huit concerts en el coliseu madrileny García-Vidal reafirma una regular presència en la capital espanyola durant el primer semestre de 2019, ja que el passat 15 de març va collir un gran èxit dirigint a l’Orquestra Simfònica d’RTVE en el Teatre Monumental, en un especial concert en el qual es va estrenar a Europa el poema simfònic per a narrador i orquestra Los Sneetches del compositor espanyol establit a Berlín, Lorenzo Palomo, i que va ser retransmés per TVE i Ràdio Clàssica de Ràdio Nacional d’Espanya.

Ignacio García-Vidal manté a més una gran activitat a Sud-amèrica, on el passat 5 d’abril va dirigir un concert de temporada de l’Orquestra Simfònica de Rosario en el Teatro El Círculo davant 1.200 espectadors. Ignacio tornarà a l’Argentina al setembre i octubre per a fer-se càrrec de la direcció de dos programes amb l’Orquestra Simfònica Nacional Argentina en el CCK de Buenos Aires, orquestra a la qual li vinculen diversos anys de reeixits concerts en la capital portenya. En aquesta ocasió els programes inclouran L’Ocell de Foc d’Igor Strawinsky i El Amor Brujo de Manuel de Falla.

A més d’aquesta intensa agenda a Madrid i Buenos Aires, García-Vidal figura en 2019 entre els directors convidats d’orquestres espanyoles com l’Orquestra Simfònica de Tenerife, Orquestra Simfònica de Navarra i Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, activitat que compaginarà amb la direcció de l’òpera de Mozart Les Noces de Fígaro el pròxim 5 de juliol de 2019 a l’illa de Lanzarote.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías