Search
Close this search box.

Inscripció oberta per al Festival Internacional de Bandes de Pamplona

Naix el Festival Internacional de Bandes de Pamplona gràcies a la iniciativa de la Banda La Pamplonesa amb motiu del seu centenari i amb el suport del Govern de Navarra, l’Ajuntament de Pamplona i les institucions culturals amb més pes de la ciutat. La programació de IFOB acollirà concerts de bandes i artistes internacionals com Mnozil Brass, conferències, tallers i exposicions.

La cita tindrà lloc a Pamplona del 12 al 16 de juny de 2019, just abans de les festes de Sant Fermín.

Compta amb el respatler de figures de la talla del solista Pacho Flores o el director Juanjo Mena, i també centres de formació com la Brass Academy d’Alacant. En IFOB donen cabuda a tot tipus d’agrupacions, així que animen a participar siga com siga la tipologia de la banda. Si decideixes formar part del festival i realitzes la inscripció, rebràs una proposta del Comitè Artístic indicant la data i lloc de l’actuació. En el cas que no encaixe amb els teus plans, se’t retornarà el dipòsit que vas realitzar en formalitzar la inscripció.

En el comitè artístic del Festival trobem representació valenciana de la mà del director de la Pamplonesa, el contestà Josep Vicent Egea Insa, qui també presideix el mateix comitè, i també destaca la presència del director i compositor murer, José Rafael Pascual Vilaplana.

En sintonia amb la seua vocació internacional compten amb un acord amb la companyia aèria Lufthansa que es traduirà en descomptes per a les bandes participants.

Es donarà prioritat a l’ordre d’inscripció i serà un plus comptar amb un enregistrament de vídeo o àudio. Pots accedir al formulari d’inscripció en el següent enllaç: https://ifob-pamplona.com/inscripciones/inscripciones-bandas-2/

Dubtes i consultes poden ser enviades a través de l’adreça de correu electrònic secretaria@ifob-pamplona.com o cridant al 948 066 066.

Documentació

Descarrega el dossier informatiu del Festival. [PDF]

Descarrega la invitació de l’alcalde de Pamplona. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías