Search
Close this search box.

Jaume Vicent Solís Salinas, nou president de la Societat Musical la Primitiva Setabense

Jaume Vicent Solís Salinas és el nou president de la Societat Musical la Primitiva Setabense després de la celebració de l’Assemblea General Ordinària que va tindre lloc aquest passat diumenge, 28 de gener, en el Saló d’Assajos de la Societat.

Substitueix en el càrrec a Luis Enrique Alonso Vidal, qui, amb anterioritat, en Junta Directiva, va comunicar la seua intenció de no continuar en el càrrec. La Junta Directiva, reunida el 25 de gener, va proposar l’elecció de Solís com a president. La proposta va ser votada en Assemblea i aprovada per unanimitat dels presents.

El ja expresident, Alonso Vidal, va explicar en Assemblea que “ha sigut un orgull ser president durant més de 7 anys i que, a més, és important no aferrar-se als càrrecs i permetre una canvi per a revitalitzar la Societat”. El nou president, davant els socis, va assegurar que “acceptar el càrrec de president respon, sobretot, a un sentiment de pertinença a la Societat i a les ganes de treballar per continuar el treball iniciat per Alonso”. Fins ara Solís era el “cap de Banda”.

Luis Enrique Alonso continuarà com a vocal de la Junta Directiva, que, amb alguna reestructuració, manté a tots els seus membres.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías