Search
Close this search box.

La banda del CIM Santa Cecília de Yátova guanya el IX Certamen Villa de Dosbarrios de Toledo

La banda del Centre Instructiu Musical Santa Cecília de Yátova (Valencia), dirigida per Juan Manuel Alarcón, va aconseguir el Primer Premi del IX Certamen Internacional de Bandes de Música Villa de Dosbarrios que se celebrà el passat 22 de juliol en la localitat de Dosbarrios (Toledo). Alhora, la Sociedad Unión Musical Santa Cecilia de Tobarra (Albacete), dirigida per César Jesús Gómez, aconseguí la segona posició. El primer premi correspon a una dotació econòmica de 4.000 euros, així com un saxo alt donat pel distribuïdor musical Consolat del Mar. El segon premi té una dotació econòmica de 2.000 euros i un violoncel donat pel mateix distribuïdor.
A més a més, el jurat atorgà un premi al millor solista a Vicente Ballester Sánchez, trompeta solista que pertany a la banda guanyadora.
El Certamen ha tornat a ser un gran èxit pel que fa a la participació, ja que la gran majoria dels habitants de Dosbarrios, així com de poblacions properes i inclús veïns de les localitats participants, encapçalats pels seus alcaldes, no van voler perdre’s la fita. Més de 2.200 persones gaudiren de l’esdeveniment que va comptar amb un jurat compost per: Vicente Soler Solano, director de la Banda Municipal de Badajoz; Carlos Marques, director de la Banda Amizade de Aveiro (Portugal); i Rafael Sanz Espert , director de la Banda Simfònica Municipal de Madrid.

Foto: Pàgina de Facebook del CIM de Yátova.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías