Search
Close this search box.

La Ciutat dels Arts i els Ciències i la FSMCV posen en marxa este estiu el cicle de concerts “Les bandes a La Ciutat”

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) , ha organitzat el cicle de concerts de lliure accés “Les bandes a La Ciutat”, una sèrie de 10 actuacions de grups de cambra a càrrec de conjunts musicals de xicotet format de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana.


El primer dels concerts se celebrarà el dissabte 25 de junya les 19.00 hores. També s’ha programat actuacions els dies 16 de juliol, 6 i 13 d’agost, 10 i 17 de setembre, 1 i 29 d’octubre, així com el 5 i el 12 de novembre.

Els exteriors del Museu dels Ciències acolliran este cicle de música en directe de les bandes de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una activitat paral·lela que complementa el contingut expositiu del Museurelacionat amb la música, com és l’exposició “Play. Ciència i música”, i que permetrà l’acostament entre el públic i les societats musicals, considerat un moviment artístic, educatiu i social únic en el món.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías