La SAM d’Alginet convoca la segona edició del Concurs de Composició Pascual Pérez Choví de pasdobles

La societat musical, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alginet, el reprén després del Covid-19 i una primera edició en el 125 aniversari de l’entitat, i dotarà amb 1.500, 1.000 i 500 euros les tres obres premiades pel jurat.

Els participants podran presentar les obres que desitgen, sempre que siguen originals, inèdites i no hagen sigut interpretades públicament; el jurat valorarà la seua originalitat i idoneïtat per a ser interpretades en cercaviles.

El termini finalitzarà el 30 de juny i el jurat seleccionarà un màxim de cinc obres que interpretarà la Banda Simfònica de la SAM d’Alginet en un concert a l’octubre on es farà pública la decisió del jurat i el lliurament de premis.

L’alcalde d’Alginet, José Vicente Alemany, ha valorat molt positivament la celebració del concurs i considera que “tots hem de col·laborar i donar-li al pasdoble el valor que realment té, el concurs em sembla una idea magnífica”, i ha destacat el suport del consistori a la SAM d’Alginet.

Voro López, president de la SAM d’Alginet, ha manifestat que “convidem a compositores i compositors de tot el món a participar en aquest concurs amb el qual la societat musical ret homenatge al mestre Pascual Pérez Choví, molt vinculat amb la societat musical i el municipi”.

Adjuntem en aquest post les bases.

Compartir:

Categorías