Search
Close this search box.

La SAM d’Alginet convoca la segona edició del Concurs de Composició Pascual Pérez Choví de pasdobles

La societat musical, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alginet, el reprén després del Covid-19 i una primera edició en el 125 aniversari de l’entitat, i dotarà amb 1.500, 1.000 i 500 euros les tres obres premiades pel jurat.

Els participants podran presentar les obres que desitgen, sempre que siguen originals, inèdites i no hagen sigut interpretades públicament; el jurat valorarà la seua originalitat i idoneïtat per a ser interpretades en cercaviles.

El termini finalitzarà el 30 de juny i el jurat seleccionarà un màxim de cinc obres que interpretarà la Banda Simfònica de la SAM d’Alginet en un concert a l’octubre on es farà pública la decisió del jurat i el lliurament de premis.

L’alcalde d’Alginet, José Vicente Alemany, ha valorat molt positivament la celebració del concurs i considera que “tots hem de col·laborar i donar-li al pasdoble el valor que realment té, el concurs em sembla una idea magnífica”, i ha destacat el suport del consistori a la SAM d’Alginet.

Voro López, president de la SAM d’Alginet, ha manifestat que “convidem a compositores i compositors de tot el món a participar en aquest concurs amb el qual la societat musical ret homenatge al mestre Pascual Pérez Choví, molt vinculat amb la societat musical i el municipi”.

Adjuntem en aquest post les bases.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías