Search
Close this search box.

La Diputació de Castelló reconeixerà el talent musical provincial en el XL Certamen Provincial de Bandes de Música

El saló de plens de la Diputació de Castelló va acollir ahir a migdia el sorteig de la quarantena edició del Certamen Provincial de Bandes de Música que impulsa el Govern Provincial per a “valoritzar la qualitat musical de les nostres bandes, el talent dels nostres músics i reconéixer el paper fonamental que el patrimoni musical juga en la identitat d’aquesta província única”.

El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, va aprofitar el sorteig de l’ordre d’intervenció de les societats musicals que participaran al Certamen per destacar la rellevància “d’un dels esdeveniments culturals més esperats del calendari musical de la província. Es tracta d’una convocatòria que, edició rere edició, apropa a centenars de castellonencs al saber fer de les societats musicals de la província”.

Serà els dies 22 i 23 d’abril quan l’Auditori i el Palau de Congressos de Castelló aculla un certamen que comptarà amb huit bandes de la província. Així, una vegada realitzat el sorteig, la primera jornada arrancarà a les 16:00 hores amb les actuacions de la Unió Musical “Amor al Arte” de Benlloch i l’Agrupació Músico-Cultural Verge de Loreto de Bejís, ambdós bandes de la quarta secció. La vesprada la completaran les dos participants de la tercera edició, primer la Unió Artístico Musical de Navajas i a continuació, la Unió Musical Vallduxense de Vall d’Uixó.

Les tres societats musicals de segona secció obriran la segona jornada a les 10:00 hores amb el següent ordre: Societat Unió Musical Santa Cecília de Moncofa, Agrupació Musical Vila de Càlig i Unió Musical de Betxí.

Per últim, el tancament del XL Certamen Provincial de Bandes de Música comptarà amb l’audició, en primera secció, de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías