Search
Close this search box.

La Societat Musical ‘La Primitiva’ de Rafelbunyol guanya la Secció Primera del 135 certamen internacional de bandes de música ‘Ciutat de València’

La Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol, baix la direcció de Chimo Tarín Micó, i amb un total de 294,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Primera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2023, que es desenvolupa en el Auditori de Les Arts.

La Associação Recreativa e Musical Amics dona Branca de Portugal, ha quedat en segona posició amb 286 punts, mentre que la Societat Filharmònica Alteanense ha ocupat el tercer lloc amb 278,5 punts.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’aquesta secció ha sigut “Symphony for Winds” de Martin Ellerby, que consta de tres moviments, Tribut, Chorale i Display.

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha sigut la Banda Municipal de Música de Badajoz, baix la direcció de Vicente Soler Solano. La dotació dels premis per a la Primera Secció és de 6.000 euros per a la guanyadora, 3.000 euros per a la segona i 2.000 euros per a la tercera.

Primitiva Rafelbunyol. 3 Foto Juan Margolles e1689455111154
Foto: Primitiva de Rafelbunyol /// Juan Margolles

Hui diumenge, en la Secció d’Honor, participaran a les 11.00 hores la Unió Musical de Godelleta i la Unió Musical de Torrent, i, a partir de les 17.00 hores, l’Associació Músic-Cultural “La Lira de Pozuelo” de Madrid i la Societat Unió Musical d’Alberic.

Tancant el certamen i com a banda convidada actuarà la Banda Simfònica Municipal de València, baix la direcció de Miquel Rodrigo i Tamarit. Interpretarà obres del mestre José Serrano, en commemoració del centenari del seu naixement, David R. Gillingham i Dmitri Shostakóvitx.

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías