Search
Close this search box.

La Unió Artística Musical d’Ontinyent acompanya les capitanies d’Alcoi i Agullent

La Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent va viure el passat cap de setmana amb molta intensitat, amb motiu de la seua destacada participació a les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi i Agullent.

Primerament, més de 80 músics de la Unió es van desplaçar a Alcoi per tal d’acompanyar a l’Esquadra d’Enmig de la Filà Contrabandistes, interpretant “Los Soreles” de José Mª Valls Satorres, en una entrada cristiana de la qual agraïen, segons fonts de la Societat “la gran acollida de tot el públic, tant de la gent d’Alcoi com tota la nostra gent d’Ontinyent que ha vingut per donar-nos el seu suport”.

A la vesprada i ja en l’Entrada Mora, la banda de música més antiga d’Ontinyent va posar música a la Capitania Mora 2017 de la Filà Chano, interpretant la marxa mora “Voluntat de fer”, del mestre José Pérez Vilaplana. Des de la Unió han destacat: “agraïm de nou a les filaes la confiança dipositada en el bon fer de la Unió Artística Musical d’Ontinyent i l’agradable acollida rebuda durant tot el recorregut de la desfilada morocristiana.”

Per concloure el cap de setmana, la Unió Artística Musical va participar acompanyant a la Capitana Mora d’Agullent, Amparo Cardós Blasco, membre de la Filà Ben-Hulem, amb la qual la banda ontinyentina compleix 25 anys de relació musical i festera. En este cas, la banda va interpretar la marxa mora “Targui”, acompanyada de la Coral Clarialba de Montaverner i els Dolçainers del Regall d’Ontinyent.

Des de la Junta Directiva de la Unió, també han volgut “agrair la col·laboració amb les filaes i comparses que han confiat amb nosaltres, especialment a la Filà Ben-Hulem d’Agullent a la qual ens uneixen grans llaços musicals i d’amistat després de 25 anys d’una relació històrica, així com a la coral de Montaverner i els dolçainers del Regall d’Ontinyent per la sana col·laboració que va tindre com a resultat un gran èxit interpretatiu”. A més, han volgut finalitzar incidint en “la necessitat de seguir treballant per dignificar la nostra cultura musical, tal i com venim fent des de la nostra fundació l’any 1946, deixant ben alt el nom d’Ontinyent allà on anem”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías