Search
Close this search box.

La Unió Musical de Sax participa en el Certamen Provincial de la Diputació d’Alacant

La Societat Unió Musical i Artística de Sax participarà en la 1r Secció del XLIX Certamen Provincial de Bandes de la Diputació d’Alacant que se celebrarà el pròxim 21 de març en el Teatre Municipal del Torrevieja.

Abans de la gran cita, la Unió Musical de Sax oferirà un concert de presentació de les obres del Certamen Provincial. Aquest tindrà lloc el dissabte 14 de març a les 19.00 hores en el Teatre Cervantes de Sax.

La banda d’educands, dirigida per Daniel Antolín Compañ, realitzarà una breu intervenció que donarà pas al concert de la banda simfònica. Aquesta, sota la batuta del seu director, José Antonio Antolín Polo, interpretarà l’obra obligada «Metàfores. Preludi simfònic», de Miguel Brotons; el pasdoble «Andrés Contrabandista», d’Óscar Navarro; i l’obra lliure «El Jardí de Hera», de José Súñer.

El mateix dissabte 21 de març a les 8.30 h. l’Ajuntament de Sax posarà a la disposició dels acompanyants un autobús gratuït. Tot el que vulga acompanyar a la banda podrà reservar la seua plaça en horari de 17.30 a 19.30 en el local social els següents dies: divendres 28 de febrer, 6 de març i 13 de març.

Més informació: www.sumasax.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías