Search
Close this search box.

La XVII Campanya de concerts d’intercanvis musicals obri el termini d’inscripcions

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) convoquen les bases per a la XVII Campanya de Concerts d’Intercanvis 2020.

Campanya supeditada a la signatura del corresponent Conveni amb el Institut Valencià de Cultura, circumstància que s’anunciarà oportunament en la web www.fsmcv.org

Objecte de la campanya

L’objecte d’aquesta campanya és la realització d’un programa de concerts d’intercanvi que podrà realitzar-se per parelles entre agrupacions artístiques de les federacions abans mencionades.

L’objectiu últim d’aquestos concerts és el de la promoció musical i interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats que hi participen.

Tenint en compte la situació excepcional de l’exercici 2020 marcada per la crisi sanitària del COVID-19, la campanya d’Intercanvis ha sigut adaptada perquè les entitats sol·licitants puguen participar en la convocatòria respectant la normativa del que s’ha denominat la “nova normalitat”

Inscripció

Cada entitat (associació sense ànim de lucre) podrà realitzar tantes participacions com nombre de federacions en les quals estiga associada, sempre que:

– Siguen grups artístics diferents.

– Cada grup artístic efectue una actuació per participació.

– L’entitat es trobe correctament inscrita en les federacions participants fins al 30 de juny de 2020.

Totes les entitats una vegada donades d’alta en la pàgina corresponent del portal de la FSMCV( https://fsmcv.org/campanya-de-concerts-dintercanvis), hauran d’accedir a ell per a comprovar que apareixen en el llistat. Una vegada comprovat això, podran indicar la data de l’actuació musical. El termini per a aquest accés s’iniciarà el 13 de juliol i finalitzarà el 22 de juliol de 2020.

ACTUALITZACIÓ: estenem el termini fins al pròxim 27 de juliol de 2020.

Únicament s’admetrà una sol·licitud per membre de federació participant, és a dir, si una entitat es troba inscrita en més d’una federació, podrà participar tantes vegades com federacions en les quals estiga associada.

Difusió

La FSMCV facilitarà en format digital el cartell de la campanya.

Es permet incloure logos externs a la present campanya, sempre que s’indique el motiu. Per exemple, per a assenyalar una col·laboració extra com la cessió d’espai o local s’ha d’incloure a més del logo, la frase: “Local cedit per…” i indicar en el text també l’organisme que haja efectuat aquesta cessió i el logo de la qual s’inclou.

Dates del concert

El període per a la realització de l’actuació musical serà el comprés entre el primer dia de l’inici dels concerts, el 24 de juliol, o deu dies hàbils després de la modificació de la data de concert i fins al dia 13 d’octubre de 2020, data en la qual finalitza la campanya.

Bases completes ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías