Search
Close this search box.

Les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana celebren online l´Assemblea General de la FSMCV

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha celebrat hui, dissabte 26 de juny, la seua Assemblea General Ordinària. L’acte, que s’ha realitzat de manera en línia per segon any consecutiu a conseqüència de la pandèmia, ha reunit representants de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Com ja es fera en l’anterior sessió, celebrada a l’octubre, l’assemblea ha sigut retransmesa des de l’Alqueria Julià-Casa de la Música, nova seu de la Federació cedida per CaixaBank dins del programa ‘CaixaBank Escolta València’. La retransmissió s’ha realitzat en directe en format en línia per a totes les societats musicals que vertebren la Comunitat Valenciana, que han pogut participar activament del desenvolupament de la sessió, a més de les votacions corresponents mitjançant el sistema de vot telemàtic.

Després de l’alçament d’acta assembleària per part del notari Alfonso Pascual, la sessió ha anat abordant els diferents punts de l’ordre del dia, entre els quals cal destacar l’aprovació, amb un 85% dels vots favorables, dels comptes generals de l’entitat i el balanç pressupostari de l’exercici 2020. Així mateix, ha sigut aprovada amb el 94% dels vots, la memòria d’activitats i la gestió de la Junta Directiva corresponent a l’any 2020.

Durant l’Assemblea, la presidenta de la FSMCV, Daniela González, acompanyada per l’equip de govern de l’entitat, s’ha dirigit als representants d’aquest moviment per a agrair-los el treball i l’esforç realitzat per les societats musicals, especialment en aquests moments de crisi derivada de la pandèmia, llançant així mateix un missatge d’esperança a tot el col·lectiu, sota el lema general de l’Assemblea: “Tornem a tocar”.

Segons el que es preveu, la pròxima assemblea general de la FSMCV se celebrarà el mes vinent d’octubre de manera presencial -si les condicions sanitàries ho permeten, a Canet d’en Berenguer, tal com va ser acordat per les societats musicals en l’última reunió assembleària.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías