Search
Close this search box.

La Missa del Pescador obri el Cicle de Concerts de Música Clàssica de Peníscola

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i la corporació municipal, així com la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor i Cort Infantil, han presidit aquest matí la Missa del Pescador en l’església de Sta. María, amb la qual s’ha iniciat la 34a edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola que organitza l’Associació Musical Verge de l’Ermitana en col·laboració amb l’ajuntament de la localitat.

En la Missa del Pescador han actuat la Coral Polifònica de Peníscola, dirigida per Mari Carmen Gellida, que en els últims anys ha donat un salt qualitatiu molt important i l’Orquestra de cambra Santa María, sota la batuta de Salvador García Sorlí i formada per músics i professors de l’Orquestra Simfònica de Peníscola.

Les dues formacions han interpretat la Misa del pescador, una pregària composta pel mestre Vittorio Cacciatori, fundador del Cicle, i amb lletra del cronista oficial de Peníscola i historiador, Juan Bta. Simó. En la peça, el món del mar li demana protecció a Déu perquè els guarde durant les seues llargues jornades marineres.

El pròxim concert del Cicle tindrà lloc el dimarts 18 de setembre a les 22 h en el saló gòtic del Castell i serà a càrrec de Camerata Lírica, amb un repertori homenatge a la Bella Italia, de Carusso.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías