Search
Close this search box.

‘Nuestras Bandas de Música’ arriba al seu programa de ràdio número 2.000

El programa radiofònic ‘Nuestras Bandas de Música’, que presenta Octavio Hernández Bolín, arribarà demà dissabte a la seua emissió número 2.000 després de 31 anys en antena.

Per al programa 2.000 han preparat una sèrie de continguts entre els quals destaca la presentació d’un pasdoble inèdit fins ara del gran compositor valencià Miguel Asins Arbó –mort en 1996- dedicat al programa. Aquesta peça va ser interpretada al piano pel propi compositor en 1993 durant el programa que en aqueix moment s’emitia en la Cadena COPE, i des de llavors no ha tornat a sonar en cap lloc.

Durant el programa 2.000 també es presentarà l’Obertura composta pel compositor andalús José Susi López  que s’estrenarà al novembre per la Banda Municipal de Badajoz i que porta el nom de  Obertura ‘Nuestras Bandas de Música.

Entrevistes rescatades de la seua àmplia fonoteca, moments històrics i molta música de banda completaran els continguts del programa especial dedicat a aquesta data tan destacada.

‘Nuestras Bandas de Música’ va nàixer com a programa de ràdio el 9 d’octubre de 1988 sent el seu primer director Octavio Hernández Torrado, qui el va presentar i va dirigir fins a desembre de l’any 2001, data de la seua jubilació. A partir de llavors va ser el seu fill, Octavio Hernández Bolín, qui continue al capdavant del programa en el qual havia col·laborat des de quasi els seus inicis.

‘Nuestras Bandas de Música’ a s’ha emés en les emissores COPE-Popular FM, 97.7 Ràdio, Ràdio Nou, LP Punt Ràdio, Nou Ràdio, Gestiona Ràdio i 99.9 València Ràdio, emetent-se en aquesta última cadena des de l’any 2016.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías