Search
Close this search box.

Oberta la inscripció al III Certamen Nacional de Bandes “Vila de Catarroja”

L’Ajuntament de Catarroja convoca la tercera edició del Certamen Nacional de Bandes “Vila de Catarroja”, un certamen amb què el consistori pretén promoure i impulsar la cultura musical mitjançant el suport a les bandes no professionals, i que enguany es celebrarà al mes d’octubre.

Podran participar al certamen totes les bandes dependents de societats musicals radicades al territori espanyol. S’ha establert el màxim de bandes participants en tres, que competiran en una única categoria. Formaran la banda un total d’entre 70 i 80 músics, que podran ser escollits lliurement per cada banda sense necessitat d’acreditar la seua adscripció a la societat musical, naixement o residència.

El termini d’inscripció, que es va obrir l’1 de juny, romandrà obert fins el 30 de juny. Les sol·licituds hauran de dirigir-se a l’Ajuntament de Catarroja, de manera presencial, per via telemàtica o per qualsevol altre mitjà admès en dret, comunicant dit mitjà mitjançant correu electrònic a cultura@catarroja.es dins del termini de sol·licitud.

Per al certamen, cada banda haurà d’interpretar un pasdoble o marxa de lliure elecció i no puntuable per a la desfilada, un pasdoble de lliure elecció i no puntuable que servirà de prova acústica i presentació, l’obra obligada puntuable i una obra de lliure elecció d’entre 12 i 20 minuts puntuable.

El jurat estarà composat per Francisco Zacarés Fort, Miguel Ángel Navarro Gimeno i Amparo Edo Biol, tots tres músics de reconegut prestigi. Presidirà la taula del jurat l’alcalde de Catarroja o un regidor o regidora en qui delegue, amb veu però sense vot. Així mateix, actuarà com a secretari un funcionari del consistori, amb veu però sense vot.

Es concediran tres premis: un primer premi dotat amb 6.000 euros, un segon premi dotat amb 3.500 euros i un tercer premi dotat amb 2.000 euros.

Bases III Certamen de Bandes de Música Vila de Catarroja.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías