Search
Close this search box.

El Palau de la Música presentarà per primera vegada la temporada als abonants en una gala amb l’Orquestra de València

El Palau de la Música presentarà el proper dimecres 6 de juny la Temporada d’Abonament i General 2018/19 als seus abonats, en una gala en la qual participarà l’Orquestra de València, que serà dirigida pel seu titular Ramón Tebar. Es tracta d’una iniciativa que segons la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Glòria Tello, «mai s’havia fet al Palau i l’hem dissenyada perquè volem agrair els nostres abonats el seu suport i la seua fidelitat i que coneguen i gaudisquen de primera mà de la nostra excel·lent programació», i a més «amb una gala musical i multimèdia que serà conduïda per dos grans professionals del món de la comunicació, com són Laura Grande i el locutor especialitzat en música clàssica Martín Llade».

Precisament l’Orquestra de València va prosseguir divendres passat els seus concerts d’abonament de la Temporada de Primavera, amb la direcció del mestre japonés Eiji Oue, que va visitar el Palau fa huit anys amb l’OBC de Barcelona, de la qual va ser el seu titular. Debutà al capdavant de la formació simfònica valenciana amb un programa francés i nord-americà en el qual es va poder escoltar La mer, de Claude Debussy, el romàntic Concert per a piano núm. 2 de Camille Caint-Säens, que fou interpretat pel virtuós i tècnic pianista Fazil Say i, dos obres de Leonard Bernstein, que va ser el seu mestre i amic personal: la suite simfònica On the Waterfront i la suite Candide que inclou The Paris Waltz, que va dedicar Bersntein a Oué.

El mestre japonés ha dirigit les principals orquestres del món, incloses les filharmòniques de Nova York i Munic, l’Orquestra de Filadèlfia i la Simfonia de la Ràdio de Frankfurt. Va nàixer a Hiroshima i va estudiar direcció amb Seiji Ozawa. Este el va convidar a estudiar en el Tanglewood Music Center, on va conéixer Bernstein, qui es va convertir en el seu mentor i company, i amb el qual va compartir el podi en tres gires internacionals.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías