Search
Close this search box.

Participa a la primera edició de “Bandes al Palau de la Generalitat”

La Generalitat Valenciana ha volgut obrir les portes i finestres dels principals edificis institucionals a la ciutadania, una aposta pel patrimoni, la cultura i la història que té com a objectiu donar a conèixer l’ànima de les institucions a tots i totes. La FSMCV participa d’aquesta campanya impulsada per Presidència de la Generalitat.

L’objectiu de l’acord és que les Bandes de Música de Societats Musicals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana actuen en alguns dels 27 palaus i edificis històrics que la Generalitat ens vol descobrir amb aquesta campanya, així com als voltants dels mateixos en el centre històric de les ciutats. Els concerts i cercaviles se celebraran des del 17 de setembre de 2017 fins al 17 de desembre, cada diumenge a les 12:00 (excepte els dies 8 i 29 d’octubre i el 19 de novembre). Es tracta, per tant, de 33 actuacions repartides a Alacant, Castelló i València, 11 en cada capital de la província.

Les Societats Musicals interessades han de presentar la sol·licitud a la FSMCV, en la qual poden escollir les dates en les quals volen actuar. A través d’un sistema de puntuació, la Federació seleccionarà les bandes que, posteriorment, actuaran en els llocs designats per Presidència. L’import total per a la realització de l’activitat és de 47.025 euros, que es distribuiran de la manera que la Federació especifica en les bases, assegurant que cada participant rep una retribució de manera equitativa.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 20 d’agost. La sol·licitud d’inscripció i la resta de tràmits relacionats amb aquesta activitat poden realitzar-se a través de la plataforma de gestió d’aquest mateix portal.

DESCARREGA LES BASES i tota la informació sobre la sol·licitud per a participar. Davant qualsevol dubte, es pot contactar amb la FSMCV a través de fsmcv@fsmcv.org o del telèfon 963531943.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías