Search
Close this search box.

Pere Ribas és el nou president de la Junta Directiva de l’Associació Música Jove de València

Pere Ribas és el nou president de la Junta Directiva de l’Associació Música Jove (AMJ) de València, tal com es va decidir en l’Assemblea General que va celebrar l’entitat el passat 4 d’abril. Ribas s’ha envoltat d’un equip de treball al que s’han incorporat alguns pares d’alumnes i joves, i amb els quals vol donar un impuls a l’AMJ amb l’objectiu de millorar la gestió i augmentar la visibilitat de les nombroses iniciatives que duu a terme aquesta societat musical del barri de Benimaclet.

Captar nous socis i recaptar més subvencions i ajudes procedents d’entitats públiques i privades constitueixen una altra de les línies d’acció que vol millorar el nou president, que té una àmplia experiència en l’àmbit de la gestió pública ja que al llarg de la seua carrera professional ha format part de diferents entitats, ocupant diferents càrrecs.

La nova Junta Directiva també vol implicar-se més en el barri en el qual desenvolupa la seua activitat, augmentant les relacions amb les diferents associacions culturals i socials que funcionen en ell.

Entre els pròxims projectes que prepara actualment l’AMJ figura el concert que oferirà el diumenge 3 de juny al Palau de Les Arts, dins del cicle Les bandes a Les Arts que organitza la FSMCV. Es tracta d’un projecte de gran envergadura que reunirà a totes les agrupacions musicals de la societat (banda, cor, VYWE, orquestra, alumnes, etc) per a interpretar un programa interactiu que porta per títol La senyora Llutuff.

Pere Ribas

Català de naixement i valencià d’adopció, Pere Ribas té 64 anys, és pare dues filles i actualment està jubilat. És Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Tècnic de Formació i ha participat activament en entitats com l’Associació de Gestors Professionals de l’Esport a València, Associació d’Alumnes de l’Escola d’Adults de Picassent, Federació Valenciana de Centre de la EEPA (FEVAEPA) i Plataforma de Coordinació Ciutadana de Picassent.

Durant 13 anys ha sigut Tècnic responsable del Servei Municipal d’esports de l’Ajuntament de Xirivella i durant 24 anys ha sigut professor d’Educació Física en diferents centres educatius valencians.

Aficionat a tot tipus d’activitats culturals, entre elles la música, és soci de l’Associació Música Jove, de la qual també formen part tres membres de la seua família: dos d’elles en la banda i una altra en l’orquestra.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías