Search
Close this search box.

Presentades les bases del 46é Certamen Internacional de Música ‘Vila d’Altea’ 2019

La 46éna edició del Certamen Internacional de Música ‘Vila d’Altea’, que tindrà lloc el 30 de novembre de 2019, ha estat presentada per part de la Societat Filharmònica Alteanense. El lema de la present edició serà ‘Mar de Cultures’, dedicat a la designació del poble d’Altea com ‘Capital Cultural Valenciana’.

Al voltant d’aquest fet, el president de la SFA, Juan Tomás Laviós Berenguer, incidia en que “per la SFA és un orgull i una excel·lent notícia la designació del nostre poble com a Capital Cultural Valenciana per això el comitè organitzador del CIM Vila d’Altea, i com no podria ser d’altra manera, ha decidit dedicar la present edició del Certamen a aquest fet tan important que arrencarà en breus setmanes; una designació que posa de rellevància l’entusiasme i la dedicació d’un poble cap a totes les manifestacions culturals”.

La Societat Filharmònica Alteanense seleccionarà un màxim de 3 bandes de música simfòniques en una única secció, amb un màxim de 135 músics, que actuaran el 30 de novembre de 2019 al Palau Altea.

El prestigiós compositor Francisco Martínez Gallego serà l’encarregat de confeccionar l’obra obligada del present CIM Vila d’Altea.

La 46éna edició premiarà la millor de les bandes seleccionades amb 6.000 euros i el trofeu Societat Filharmònica Alteanense. Les altres dues formacions rebran 3.000 euros per la seua participació. A més, es podrà atorgar un premi especial del jurat al millor solista que rebrà un diploma acreditatiu.

El termini d’inscripció començarà l’1 de juny i finalitzarà el 28 de juny del 2019.

El CIM “Vila d’Altea” presenta una nova edició gràcies al suport de l’Ajuntament i de Palau Altea, després de veure passar a 192 bandes de música procedents de quatre continents (Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia), més de 18.200 músics, 136.000 espectadors, interpretar 620 obres i lliurar 114.000 euros en premis des del seu inici.

Documentació

Descarrega les bases del Certamen. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías