Search
Close this search box.

La Primitiva Setabense celebra aquest cap de setmana el seu Concert Extraordinari d’Aniversari

La Societat Musical de la Primitiva Setabense oferirà aquest dissabte, 12 de maig, a les 19:30h en el Gran Teatre de Xàtiva, el seu Concert Extraordinari d’Aniversari. La Societat va ser fundada en 1902.

La primera part del concert serà interpretada per la Jove Orquestra de la Primitiva Setabense sota la direcció de José Martínez Colomina. Del programa preparat destaca el Concert d’oboè de Mozart interpretat per Eva Albiar Aliaga, músic de la Primitiva Setabense, que cursa actualment estudis superiors d’aquesta especialitat a Amsterdam. A més s’interpretarà l’obertura Coriolano de Betthoven.

Eva Albiar Aliaga opt

Eva Albiar Aliaga

La segona part estarà a càrrec de la Banda Simfònica. En aquesta ocasió el seu director, Paco Sánchez Roca, ha triat dues composicions d’autors de les nostres comarques. S’interpretarà Xàtiva, 1707, la Ciutat abatuda, del compositor canalense David Penadés Fasanar; i Els somnis de Leonardo, inspirada en Leonardo da Vinci, del compositor d’Ontinyent, Saül Gómez. Els dos autors han anunciat la seua assistència a la cita musical.

El concert està organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva a través de la Regidoria de Gran Teatre.

Les entrades, gratuïtes, es poden aconseguir en la Secretaria de la Societat, de 16:30 a 20:30h, fins a aquest divendres i el dissabte, a les portes del Gran Teatre, abans del seu inici.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías