Search
Close this search box.

Els professors de la Banda Municipal de València, José Alamá i Juan Faubel, reben reconeixement per la seua jubilació

La Coordinadora de l’Àrea de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, es va reunir dilluns 18 de decembre amb els professors de clarinet de la Banda Municipal, José Alamá i Juan Faubel, que es jubilen després de més de 40 anys de trajectòria professional en la centenària agrupació musical. Tello els va desitjar una feliç jubilació i va expressar “en nom de les companyes i companys de la Banda Municipal i del Palau de la Música, l’agraïment pel seu treball i la seua dedicació i entrega durant tants anys”.

José Alamá i Juan Faubel tenen un gran paral·lelisme professional, ja que els dos són membres de ‘La Primitiva’ de Llíria, van estudiar al Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo’ de València i van tocar a la Banda Simfònica Municipal de Madrid. Alamá va obtenir plaça a la Banda Municipal de València en 1974 i és a més compositor. Dos obres seues estan relacionades amb el Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’: “Aspectes” de 1998 i “Nova València” de 2008. A més, és premi ‘Villa de Madrid 2004’ i guanyador de la V Edició del Concurs Internacional de Composició ‘Isla de la Gomera’. Per la seua banda, Juan Faubel va ingressar en la Banda Municipal en 1972 i ha impartit classes a Villar del Arzobispo i a Caudete, en Albacete. En Madrid ha estat en l’Orquestra de l’Antología de la Zarzuela de Tamayo i ha sigut membre de l’Orquestra Clàssica de València.

Els dos músics van rebre dilluns, en el transcurs del Concert de Nadal de la Banda Municipal, rams de flors per part de la Banda Municipal i també dels familiars i, un sentit aplaudiment de tota la Sala Iturbi que estava plena per gaudir d’este programa nadalenc. Un concert que va dirigir el seu titular Fernando Bonete i en el qual es van interpretar polques i marxes vieneses, així com una selecció de cèlebres nadales de tot el món, que va cantar el tenor Vicente Ombuena.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías