Search
Close this search box.

Últims dies per inscriure’s a la XXIII edició dels Premis EUTERPE

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha llançat la convocatòria per a la presentació de candidatures als Premis Euterpe per a l’edició de 2022.

Aquests premis, que enguany aconsegueixen la seua XXIII edició, són convocats anualment per la FSMCV amb la finalitat d’homenatjar la música valenciana en diversos vessants. Els guardons reconeixen el mèrit de totes aquelles persones, societats musicals, col·lectius, entitats, institucions, empreses o projectes que aposten decididament per mantindre, impulsar i desenvolupar la cultura musical valenciana.

Com en edicions anteriors, els premis buscaran reconéixer el mèrit a contribucions que enaltisquen i fomenten valors propis del moviment de les societats musicals com la igualtat de gènere, la col·laboració, el voluntariat o la inclusió social, aquesta última, nova modalitat implantada des de 2021. D’aquesta manera, es pretén posar en valor a persones i societats musicals, així com projectes i iniciatives que mereixen ser difosos com a referència dins del col·lectiu.

“Els premis Euterpe reflecteixen el gran valor que les societats musicals aporten a la societat, no sols des de l’àmbit artístic i educatiu, sinó també des del social. Per això, és una satisfacció poder atorgar-los cada any a persones, societats musicals, col·lectius, empreses o institucions que viuen amb tanta passió la nostra música i contribueixen en gran manera a continuar avançant al nostre moviment”, ha comentat Daniela González, presidenta de la FSMCV.

Les categories establides per a la XXIII edició dels Premis Euterpe són les següents:

Premi Euterpe a la participació federal.

Premi Euterpe a la dedicació a la seua societat musical.

Premi Euterpe a la institució o empresa, pública o privada.

Premi Euterpe per la contribució a la igualtat de gènere en l’àmbit de la música valenciana.

Premi Euterpe a la societat musical impulsora de projectes d’inclusió social.

El termini de presentació de candidatures als Premis Euterpe finalitzarà el 30 de setembre de 2022. Els premis es faran públics, com és habitual, durant l’assemblea general de l’entitat, que celebrarà el mes vinent d’octubre, sent l’acte de lliurament el mes de novembre, coincidint amb la festivitat de Santa Cecilia, patrona dels músics. Tota la informació relativa a aquests guardons es pot consultar en la pàgina web de FSMCV www.fsmcv.org

Compartir:

Últimas noticias

Categorías