Search
Close this search box.

La Unió Musical L’Artística de Novelda presenta al seu nou director i homenatja Hernán Méndez

La Unió Musical L’Artística de Novelda va canviar recentment al seu director titular i serà en aquest concert en el qual es presente al públic qui dirigirà la banda a partir d’ara: Antonio Moreno Belda.

A més, aquest és un concert molt especial per a L’Artística ja que retrà homenatge a la memòria d’Hernán Méndez García, clarinet principal de la Banda, fins que amb tan sols 19 anys ens deixara al març de 2008. Hernán estudiava DADE a la Universitat d’Alacant, jugava al futbol en les lligues de Novelda i Asp i havia començat a impartir classes de clarinet a l’Escola de L’Artística.

En aquest concert la UMLA interpretarà obres de diferents compositors americans, una peça de Chapí, l’obra Muralles del valencià Gómez Deval i Hernán, pasdoble dedicat a la memòria del nostre company pel compositor noveldense i membre de l’Artística, Juan Francisco Sellés Muñoz.

El concert se celebrarà el dia 11 de març de 2018 a les 12 h. a l’auditori municipal del Centre Cívic i Social i està patrocinat per l’Ajuntament de Novelda.

Invitacion

Compartir:

Últimas noticias

Categorías