Search
Close this search box.

XV Gala de la Música

El pròxim 22 de Febrer de 2020 tindrà lloc en els Salons Thamesis de Redován (Alacant) la XV Gala de la Música que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) a la comarca de la Vega Baixa i Baix Vinalopó. En aquest esdeveniment s’entregaran guardons per part de les diferents societats musicals a aquells joves que finalitzen els seus estudis musicals, així com aquelles persones o institucions que tenen una relació especial amb cada banda.

De la mateixa manera, la junta comarcal de la FSMCV ha decidit guardonar a Octavio Hernández Bolín, director del programa de ràdio, periòdic digital, segell discogràfic i productora audiovisual ‘Les nostres Bandes de Música’ pel seu treball en la difusió de les nostres activitats, donant visibilitat al nostre col·lectiu. Sent, sens dubte, el mitjà de referència en el sector de les bandes de música, que compta ja amb més de 30 anys de trajectòria.

La comarca de la Vega Baixa – Baix Vinalopó aglutina a 41 societats musicals federades, sent la comarca en la Comunitat Valenciana amb més societats musicals.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías