Search
Close this search box.

La Campanya de Concerts d’Intercanvis entre Federacions celebra 20 edicions omplint de música la Comunitat Valenciana

Vint edicions compleix un dels circuits que més ha contribuït a crear llaços entre els grans col·lectius musicals d’una terra tan fèrtil en este camp. La XX Campanya de Concerts d’Intercanvis entre Federacions ha començat este mes de juny amb la previsió d’arribar al miler d’actuacions fins al 15 d’octubre, quan finalitze l’actual cicle.

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) han posat en marxa la nova edició d’esta iniciativa que compta amb la participació de la Federación de Coros de la Comunidad Valenciana (FECOCOVA), la Federación de Folklore de la Comunidad Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federación de Orquestas y Rondallas de Pulso y Púa de la Comunidad Valenciana (FORPPCV).

El global de concerts previstos per a l’actual temporada superaria els 930 realitzats en 2022, que van portar actuacions a 420 municipis de totes les comarques de la Comunitat Valenciana. La passada campanya va reunir més de 26.000 músics i 200.000 espectadors, xifres que converteixen este circuit en una de les iniciatives més importants del calendari cultural en el nostre territori

L’actual cicle tornarà a recórrer tota la geografia valenciana durant més de quatre mesos. El format serà el que ha consagrat l’èxit d’este model i que estableix la reciprocitat entre agrupacions. D’una banda, l’entitat sol·licitant s’encarregarà d’organitzar un concert en el qual també participe una altra de les entitats recollides en les presents bases. El concert conjunt haurà de ser respost, al seu torn, mitjançant participació en una actuació organitzada per esta altra entitat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías