Search
Close this search box.

La FSMCV obri convocatòria de selecció de solistes per a la Gira Nacional de la Jove Orquestra Simfònica

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha obert la convocatòria per a la selecció d’instrumentistes de vent i/o corda que participaran com a solistes en la pròxima Gira Nacional de la Jove Orquestra Simfònica, sota la direcció artística de Cristóbal Soler.

Els concerts a realitzar dins de la Gira Nacional de l’Orquestra seran el 15 de setembre de 2023 en el Gran Teatre de Xàtiva, el 23 de setembre en el Teatre Monumental de Madrid i el 24 de setembre en el Teatre Palacio de l’Audiència de Sòria.

DSC09216

REQUISITS PER A CONCÓRRER A LA SELECCIÓ DE LES AUDICIONS:

Tindre un màxim de 24 anys d’edat.

Estar inscrit/a (en alguna Societat Musical) com a persones relacionada amb la FSMCV.

Aportar a través d’un enllaç un enregistrament, consistent en dos fragments de lliure elecció amb o sense acompanyament instrumental.

Currículum amb fotografia.

Emplenar la sol·licitud a través del següent formulari, abans del dia 10 de juny de 2023: https://forms.gle/dRuzag7JCKQF41o69

La direcció artística de l’Orquestra podrà seleccionar d’entre les inscripcions rebudes, als aspirants per a realitzar l’audició, que se celebrarà els dies 24 i 25 de juny de 2023 en l’Alqueria Julià (Carrer Democràcia, 62 de València, seu de la FSMCV).

La prova consistirà en la interpretació d’un fragment orquestral o una composició de fins a 5 minuts màxim de duració, amb o sense acompanyament de piano, triada d’entre TRES propostes per l’aspirant.

Per a la realització de les audicions els intèrprets disposaran de piano, havent d’aportar pianista acompanyant i/o podran utilitzar qualsevol suport reproductor per a l’acompanyament.

Els instrumentistes no seleccionats en l’audició quedaran integrats en la plantilla de l’orquestra per a cobrir futures vacants que es produïsquen.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías