Search
Close this search box.

XI FESTIVAL DE BANDES – Vila d’Ondara

El proper dissabte 3 de juny de 2023 se celebrarà a la localitat d’Ondara el XI FESTIVAL DE BANDES – Vila d’Ondara 2023, a la Plaça de Bous d’Ondara.

El projecte de festivals de bandes de música va tornar fa 13 anys a Ondara inspirat amb els festivals que en la dècada dels anys 80 se celebraven el dia de Santa Anna al final de les Festes Populars de Sant Jaume. Anteriorment referent comarcal i ara actualment ampliant la participació de bandes d’altres comarques valencianes i altres territoris.

La Plaça de Bous d’Ondara, a part de ser històricament un referent en el món taurí, és un marc extraordinari per ubicació, aforament i acústica a l’hora de dur a terme quassevol esdeveniment musical. Per tot aixó, tenim el plaer de convidar-vos i comptar amb la vostra presència compartint una vesprada-nit de festival amb les nostres bandes de música.

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTE:
19h. Cercavila de bandes des de la Plaça País Valencià fins a la porta principal de la Plaça de Bous. (Per ordre de programa). 19.30h. Desfilada de bandes dins del rotgle de la Plaça de Bous. (Per ordre de programa).

20h. Inici del Festival de Bandes.
1) Societat Musical l’Armonia de Montroi.
2) Associació Musical El Verger.
3) Unió Musical d’Ondara.
21:45h. Cloenda de l’acte.

Adjuntem programa: Programa Festival de Bandes

Compartir:

Últimas noticias

Categorías