Search
Close this search box.

Concurs Internacional de Dones compositores, premi Maria Theresia Von Paradis

Objectiu

Té com a objectiu promoure i reconéixer el talent creatiu de dones en el camp de la composició musical. A través d’este concurs, es busca fomentar la diversitat i la igualtat d’oportunitats en la música, destacant el treball i habilitats de les compositores a nivell mundial.

Participants i obres elegibles

El concurs està obert a dones compositores de qualsevol nacionalitat, majors de 18 anys.
Es podran presentar obres originals i inèdites que no hagen sigut interpretades en públic o transmeses per qualsevol mitjà de difusió, incloent fragmentàriament.
Cada participant podrà presentar una sola obra.

Procés d’inscripció

Les participants hauran de completar el formulari d’inscripció en línia disponible en el lloc web oficial de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, FULL D’INSCRIPCIÓ .
En el formulari, se sol·licitarà la informació personal de la compositora, una breu biografia i una descripció de la composició presentada. També es requerirà còpia de la composició en format digital, juntament amb qualsevol partitura o material addicional rellevant.
Les obres s’entregaran a cultura@montserrat.es a través de wetransfer o bé en un USB en av. Blasco Ibáñez 51 46192 Montserrat, València, especificant en tot cas PREMI Maria Theresia Von Paradis fins al 15 de juny de l’any en curs.

Data límit d’inscripció

Es publicarà en la Base de dades Nacionals de Subvencions (d’ara en avant, BDNS). Posteriorment, la BDNS traslladarà l’extracte al Butlletí Oficial de la Província per a la seua publicació.

Per a participar en esta convocatòria és obligatori que els participants presenten la seua sol·licitud i una altra documentació a través de wetransfer o bé en un USB des de l’endemà de la publicació de l’extracte d’estes bases en el BOP a través de la BDNS i fins al 15 de juny de 2024 a les 12.00 hores.
No s’acceptaran inscripcions després d’eixa data.

Adjuntem bases: BOP-V-Ayto.-Montserrat-Bases-Concurs-compositores.pdf

Compartir:

Últimas noticias

Categorías