Search
Close this search box.

Coneix als guanyadors de la VII Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant

Ja coneixem els guanyadors de la VII Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música que la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) convoca anualment, amb el suport de la Diputació d’Alacant.

El jurat de la VII Edició està compost per:

Sr. José Ángel Espinós Sanjuán (President del Comité Provincial d’Alacant de la FSMCV).

Sra. Lourdes Gavilá Ana (Secretaria General de la FSMCV).

D. Ramón Más Soler (Vocal de la Junta Directiva de la FSMCV), tots ells sense vot.

I els especialistes:

Jose Vicente Pérez Pérez, natural de Rojales (Llicenciat en direcció d’Orquestra i titulat superior en l’espacialitat de Trompa. Professor de Trompa i Orquestra en el conservatori professional ‘Francisco Casanovas’ de Torrevieja)

Juan Francisco Sanjuán Rodrigo, natural de Muro de Alcoy (Titulat superior en l’espacialitat de Trompeta. Catedràtic de trompeta en el conservatori superior ‘Manuel Masaott Littel’ de Múrcia)

Maria Pilar Rives Serrano, natural de Cox (Titulada superior en l’especialitat de flauta travessera. Professora de Flauta Travessera en el Conservatori d’Altea)

El jurat reunit en la seu de la Societat Musical La Paz de Sant Joan d’Alacant ha acordat atorgar per UNANIMITAT els següents premis:

El PRIMER PREMIO, dotat amb 3.000,00 euros, ha sigut per a “El Corazon del Planeta”, de l’autor Azael Tormo Muñoz. Com a part de les condicions de participació, l’autor autoritzarà les societats musicals de la Comunitat Valenciana a interpretar la seua composició en el marc del pròxim FESTIVAL MÚSICA Y FAMILIA organitzat per la FSMCV. A més, “El Corazón del Planeta” s’editarà sota el segell editorial federal “FSMCV Edicions” per a la seua major difusió i divulgació dins del col·lectiu de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

A més, s’ha entregat un PREMI ACCESIT dotat amb 1.000,00 euros a “Inventem un món”, de l’autor: Miquel Ferrandis i Gavara.

Enhorabona als premiats

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías