Search
Close this search box.

Convocatòria de les ajudes per a l’acció i promoció cultural per a l’any 2022

Finalitat

Tenen per finalitat la modernització i professionalització del sector cultural i creatiu a través del foment d’activitats que contribuïsquen a alguna de les següents finalitats:

a) Fomentar la dinamització del sector i l’ús de les noves tecnologies en la creació i difusió de continguts, productes i serveis culturals.
b) Incrementar la professionalització de les indústries culturals i creatives i la seua capacitat per a generar ocupació potenciant la formació, la integració, la vertebració, les associacions sectorials i les xarxes dins del sector cultural, així com millorar la igualtat de gènere en les Indústries Creatives i Culturals.
c) Fomentar la internacionalització de la cultura espanyola i la seua inclusió en xarxes europees d’oferta cultural, potenciant a Espanya com a destinació turística cultural.
d) Estimular la participació del sector privat en el finançament de projectes culturals i fomentar el mecenatge cultural.

e) Afavorir els vincles i la cooperació i comunicació cultural entre les Comunitats Autònomes; o contribuir a l’equilibri territorial de l’oferta cultural a Espanya, especialment a través de projectes en el medi rural.
f) Afavorir la diversitat cultural així com impulsar la contribució de la cultura als Objectius de Desenvolupament Sostenible, en particular, a aquells vinculats amb la sostenibilitat mediambiental.

Termini i forma de presentació de sol·licituds

Quinze dies hàbils a partir de l’endemà al de la publicació d’aquest extracte en el BOE.

Les sol·licituds hauran de presentar-se a través de la Seu electrònica del Ministeri de Cultura i Esport, accessible mitjançant el següent enllaç: https://cultura.sede.gob.es/

Adjuntem publicacions: BOE-Extracte ajudes acció i promoció cultural Bases convocatòria acció y promoció cultural 2022

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías