Search
Close this search box.

Convocatòria oberta per a places d’orquestra en l’Ateneu Musical del Port

L’Ateneu Musical del Port obri convocatòria de places per a la seua Orquestra. Aquestes van destinades a músics amb un nivell mínim de 1r de grau professional.

La formació treballa tot tipus de repertori orquestral realitzant concerts, intercanvis, nous projectes i activitats de qualitat, tant musicals com socials.

El termini d’inscripció finalitzarà el dia 30 de juny de 2019.

Aspectes generals en l’accés

– L’accés a l’Orquestra d’aquesta Societat estarà sotmés als principis d’igualtat, mèrit i capacitat, i supeditada al nivell formatiu de l’interessat.
– Podran accedir músics ja formats i alumnes en formació amb una edat mínima de 12 anys que actualment estiguen estudiant ensenyaments professionals o grau superior de música en qualsevol especialitat de corda (violí, viola, violoncel i contrabaix).
– La sol·licitud s’efectuarà seguint el model d’inscripció de prova d’accés a l’Orquestra Ateneu Musical del Port adjunta en les bases d’aquesta notícia.
– En aquest cas la prova d’accés serà la demostració oficial del nivell d’estudis requerit.
– La Direcció artística de l’Orquestra serà l’encarregada de seleccionar als/les candidats/es tenint en compte la seua formació acadèmica i la llista provisional de vacants.
– El termini d’inscripció serà del 13 de maig al 30 de juny, tots dos inclosos, en horari d’atenció al públic de la secretaria de la Societat (Telèfon: 963672333). També es podran enviar per correu electrònic a la següent direcció: sociedad@ateneomusicaldelpuerto.com

Activitats i funcionament

– Assajos tots els divendres en horari de 19 a 21.00 hores. Excepcionalment, a petició de la Direcció artística, es podran convocar assajos extraordinaris en dia i horari diferent a l’habitual, amb la finalitat de reforçar la preparació dels programes o de dur a terme activitats concretes de caràcter especial.
– Assajos parcials amb especialistes de corda.
– Assajos i xarrades de directors convidats.
– Projectes trimestrals (mínim un concert al trimestre). Aquestos projectes, normalment, tindran lloc en cap de setmana.
– Repertori formatiu, nou i variat tant d’orquestra de cordes com d’orquestra simfònica.
– Participació en trobades d’orquestres, projectes d’intercanvi i altres activitats socials.
– Oportunitat de conéixer i treballar amb solistes, compositors i directors convidats de prestigi.

Documentació

Descarrega les bases i el full d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías