Search
Close this search box.

DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA ANUNCIA EL PAGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES A SOCIETATS MUSICALS, EXCEL·LENT 2022

Anuncis Diputació de València subvenciones Excel·lent 2022

Per decret del diputat delegat de Turisme i bandes de música de la Diputació de València número 908, de 16 de gener de 2023, s’han resolt aprovar les justificacions de les subvencions concedides als beneficiaris i pels imports corresponents, i declarar la pèrdua parcial del dret al cobrament dels imports no justificats; així com reconéixer l’obligació i ordenar el pagament de les subvencions
concedides dins de la convocatòria destinada a societats musicals Excel·lent, música de Banda 2022.

Anuncis de la Diputació Provincial de València:

  • Anunci de la Diputació Provincial de València sobre el pagament de subvencions destinades a societats musicals, Excel·lent 2022, apartat partitures.
  • Anunci de la Diputació Provincial de València sobre el pagament de subvencions destinades a societats musicals, Excel·lent 2022, apartat instruments, accessoris o taules.
  • Anunci de la Diputació Provincial de València sobre el pagament de subvencions destinades a societats musicals, Excel·lent 2022, apartat escoles de música.
  • Anunci de la Diputació Provincial de València sobre el pagament de subvencions destinades a societats musicals, Excel·lent 2022, apartat concert fora de la província.
  • Anunci de la Diputació Provincial de València sobre el pagament de subvencions destinades a societats musicals, Excel·lent 2022, apartat banda de música, concert.

Més informació sobre els anteriors apartats en el següent enllaç.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías